Ai nevoie de ajutor?

Livrari si returnari

Livrari

Preturile afisate in acest magazine online contin toate taxele legale si TVA.
Contravaloarea curieratului nu este inclus in pretul produselor prezentate. Pretul livrarii de 22 lei (inclusiv TVA), este valabila pe teritoriul Romainei in cele 5500 localitati deservite de catre Urgent curier .
Comenzile cu valoare de peste 400 lei sunt livrate gratis.
Produsele comandate in magazinul online www.paravant.ro sunt livrate in cele 5500 localitati deservite de catre Urgent curier .
Livrarea produselor din stoc se face de regula in 24-48 de ore.

Returnari

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Daca S.C. SALSTAR S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii.

Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc.

Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un mail la vanzari@paravant.ro sau folosind formularul de contact, in termenul de 30 zile mentionat anterior.

Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice insa noi vom acorda dreptul de retur si persoanelor juridice, cu aceleasi conditii.