Ai nevoie de ajutor?
Aboneaza-te si primesti 5% reducere la prima comanda

    Produsul a fost adaugat in cos

  Phenom - Lanternă LED

  Cod produs:Phenom 18604
  21.99 Lei

  Prețul include TVA

  PHENOM

  • LUMINOASĂ ȘI REZISTENTĂ - Luminează cu ușurință o întreagă cameră! Este de 10 ori mai luminoasă decât lanternele cu bec cu incandescență. Cele trei baterii AAA vor menține lanterna în funcțiune multe ore la rând. Poate fi alimentată și cu acumulatori (bateriile nu sunt incluse).
  • COMPACTĂ, UȘOARĂ, ERGONOMICĂ - astfel, poate fi folosită cu ușurință pe langă casă, atunci când ieși la plimbare cu câinele, sau în camping. Este destulo de compactă încât să încapă în buzunar, ruxac sau poșetă, astfel încât să o ai tot timpul la îndemână și să poți ajunge repede la ea.
  • REZISTENTĂ LA STROPII DE APĂ ȘI PRAF - Construită pentru rezistență, această lanternă va trece testul timpului, având o izolație care previne intrarea apei și a prafului sau murdăriei în interior
  • MÂNER ANTIDERAPANT - Astfel ca tu să o poți folosi cu ușurință, în orice condiții, fără accidente.
  • LED CU FOCALIZARE REGLABILĂ - Capacitatea de zoom a lanternei va asigura folosirea atât în spații închise, unde poți lumina o arie mare, cât și afară, atunci când avem nevoie de focalizare la distanțe mari, pentru a desluși sau lumina obiecte din depărtare.

  Opinii clienți

  Fii primul care își spune părerea.

  Adauga comentariu

  *
  *
  *