Ai nevoie de ajutor?

Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Toate datele introduse pe site-ul www.paravant.ro sunt prelucrate in confidentiale de catre Carsupreme SRL şi nu vor fi transmise catre terte parti (cu exceptia firmei de curierat Nemo Express, care efectueaza livrarea produselor si mobilPay in cazul platilor efectuate online). Datele personale ale clientilor paravant.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

Nu se colecteaza date de trafic(ex. adrese IP)

CONTUL DE E-MAIL, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA
Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidenstialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Drepturile utilizatorilor:

  • dreptul de informare(operatorul este obligat sa incunostinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal)
  • dreptul de acces la date(inclusiv procedura exacta de urmat, adresa de e-mail folosita)
  • dreptul de interventie asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevazuta in site); ori ce persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte
  • dreptul de opozitie(persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeazasa faca obiectul unei prelucrari)
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate
  • dreptul de a se adresa justitiei 

Pentru orice lamuriri, puteti lua legatura cu dl. Director General Iosif Salak la adresa iosif@paravant.ro

 

Formular privind acordul expres de consintamant