Ai nevoie de ajutor?

Livrari si returnari

Livrari

Preturile afisate in acest magazine online contin toate taxele legale si TVA.
Contravaloarea curieratului nu este inclus in pretul produselor prezentate. Pretul livrarii de 22 lei (inclusiv TVA), este valabila pe teritoriul Romainei in cele 5500 localitati deservite de catre Urgent Cargus.
Comenzile cu valoare de peste 290 lei sunt livrate gratis.
Livrarea produselor din stoc se face de regula in 24-48 de ore.
Pentru livrarea produselor in strainatate rog sa ne contactati telefonic sau prin mail la adresa vanzari@paravant.ro.

Returnari

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport ales de client. Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate, ci vor fi refuzate.

Produsul trebuie sa fie returnat in aceeasi stare cum a fost primit, in ambalajul original (inclusiv foliile de protectie cu bule - daca asa a fost trimis), asta pentru a rezista transportului. 

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Daca S.C. CARSUPREME S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile calendaristice de la data returnarii.

Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10).

Resposabilitatea transportului este al clientului.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc.

In cazul in care un produs returnat se deterioreaza pe timpul transportului catre noi, coletul o sa fie respins si trebuie sa cereti despagubire de la firma de transport.

Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un mail la vanzari@paravant.ro sau folosind modelul de formularul de contact, in termenul de 30 zile calendaristice mentionat anterior.

Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice insa noi vom acorda dreptul de retur si persoanelor juridice, cu aceleasi conditii.