INVENTAR 25.09.2023 - 01.10.2023
Ai nevoie de ajutor?

Se schimba doar numele, nimic mai mult

Magazinul tău online de accesorii auto își schimbă numele și suntem încântați să îți prezentăm noua noastră identitate.

Am decis să ne rebranduim, pentru a ne adapta și pentru a ne extinde în continuare serviciile în domeniul accesorilor auto de calitate.


De la înființarea noastră sub numele de Paravant.ro, ne-am dedicat să oferim clienților noștri cele mai bune accesorii auto de pe piață, însoțite de servicii excepționale.

 

Însă, pentru a reflecta mai bine viziunea noastră în continuă evoluție și dorința noastră de a oferi o gamă mai largă de produse, am decis să ne reinventăm sub numele de Carsupreme.


Această schimbare de nume vine și cu un site nou, care încă este în lucru. Rebranduirea nu înseamnă că ne abandonăm valorile și angajamentul nostru față de calitatea cu care te-am obișnuit. Ne propunem să continuăm să oferim produsele cu care te-am obișnuit pe Paravant.ro, dar și cu multe alte categorii noi.

 

Fiecare accesoriu auto de pe Carsupreme.ro este selectat cu grijă, având în vedere că ne dorim să livrăm produse la cele mai ridicate standarde.
Cu noua noastră identitate, dorim să fim acel partener de încredere care te ajută să-ți echipezi mașina cu cele mai potrivite și cele mai practice accesorii.


Continuăm să investim într-o experiență online facilă și intuitivă, astfel încât să găsești rapid și ușor produsele de care ai nevoie. Echipa noastră de specialiști în accesorii auto este mereu pregătită să îți ofere asistență și consultanță personalizată, pentru a te ajuta să găsești accesoriile care îți îmbunătățeasc experiența de condus.


Mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului și suntem entuziasmați să începem împreună cu tine, această nouă etapă.
Stai pe aproape să afli din timp lansarea noului site dar și suprizele pe care ți le-am pregătit!