Ai nevoie de ajutor?

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

INTRODUCERE
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.paravant.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale se prelucreaza pentru

- intocmirea comenziilor efectuate pe site-ul www.paravant.ro

- facturarea comenzilor

- arhivarea pe perioada garantiei

 


Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca CARSUPREME S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc.

CONTINUT SITE
paravant.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

COPYRIGHT
paravant.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei CARSUPREME S.R.L. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul CARSUPREME S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.

FRAUDA
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului paravant.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul paravant.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor paravant.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

INCHEIEREA ACORDULUI
CARSUPREME S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, CARSUPREME S.R.L. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la office@paravant.ro

Pentru orice eventuala incalcare a drepturilor de autor sesizate pe site, va rugam sa ne contactati la adresa iosif@paravant.ro

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dl. Director General Iosif Salak, iosif@paravant.ro